Відкрити категорії

Святковий рулет з м'яса




Пропоную приготувати сьогодні рулет до святкового столу.

Інгредієнти:
свинина (очеревина) - 1-1,5 кг;
морква - 2 шт.;
цибуля - 2 шт. невеликих;
гриби (будь-які) - 400-500 г;
шпинат - 300-400 г;
масло рослинне (для обсмажування овочів) - близько 50 мл;
сіль;
перець - за смаком.

Інгредієнти до святкового рулету


Цибулини попередньо покришила на півкільця. 2 моркви середнього розміру потерла на крупній тертці.

Процес приготування рулету.


Нарізаємо дрібно гриби.

1


Тепер будемо обсмажувати наші гриби і овочі. Наливаю масло на розпечену сковорідку. В одну сковорідку відправляю гриби і цибулю, в іншу – морквину. Це все трішечки протушкуйте.

2


Поки наші овочі будуть гаситися, ми будемо різати шпинат. Шпинат я теж трішечки підсмажу. Зараз нам потрібно трішечки все підсолити і поперчити за смаком.

3


М'ясо потрібно розрізати уздовж і трохи відбити, щоб воно стало ніжніше. Зверху розміщуємо харчову плівку, щоб шматочки м'яса не розліталися в різні боки.

4


Шпинат я виклала на сито і трішечки відіжму, щоб зайва рідина і жир пішли. Тепер можу його викладати на наше м'ясо. Трошки посолю та поперчу м'ясо і загортаємо начинку.

5


Далі я викладаю морквину. По відстані вам потрібно викласти начинку стільки, щоб вистачило на один оборот.

6


Тепер викладаємо грибочки і загортаємо. Намагайтеся робити це акуратно.

7


Завертаючи рулет, ви можете трохи підсолювати м'ясо з іншого боку.

8


Зараз я буду викладати на деко наш рулет. Попередньо духовку ставимо на розігрів на 180 градусів. На деко поклала пергаментний папір для того, щоб нічого не підгоріло.

9


Розміщуємо запікатися на 50-60 хвилин. Ось так він виглядає, коли дістала з духовки.

10


Ось так він виглядає в розрізі.

11


Приємного смаку.


Святковий рулет з м'яса
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com