Відкрити категорії

М'ясний рулет з фаршу з яйцем


М'ясний рулет з фаршу з яйцем


Рулети – найбільш цікава закуска для швидкого приготування. Вони можуть бути з будь-якого фаршу і з різноманітною начинкою всередині.

Інгредієнти:
індичий фарш – 500 г;
сир – 30 г;
молоко – 40 мл;
цибуля – 80 г;
морква варена – 40 г;
зелень будь-яка;
сіль і перець за смаком;
курячі яйця – 5 шт.

Процес приготування рулету.


Цибулю пропустіть через блендер. Наріжте дрібно зелень. Одне яйце гарненько збийте з молоком, сіллю і перцем. Всі підготовлені інгредієнти покладіть в глибоку тарілку. Додайте туди фарш і ретельно перемішайте. Суміш повинна бути м'якою, але не рідкою.

11

Рекламний блок
На деко постеліть фольгу, збризніть її молоком. Підготовлену масу рівномірно покладіть на деко, трохи залишивши в тарілці.

22


Відварену моркву натріть зверху на фарш, покладіть яйця уздовж центральної лінії.

33


Тепер додайте відкладений фарш між яйцями, щоб у рулеті при випічці не виникло порожніх місць.

44


Візьміть фольгу за краї і складіть разом до центру. Притисніть руками. Розгорніть і подивіться, що вийшло. У вас повинен бути закритий фаршем рулет. Якщо десь виступають яйця за межі фаршу, допоможіть сформувати його руками.

55


Щільно закрутіть фольгу по контурах рулету і поставте випікати в духовку на 50 хвилин. Після закінчення цього часу вийміть м'ясний рулет з духовки. Відкрийте його і залиште ще на 10 хвилин для підрум'янення.

66


Можна зверху натерти сир, який розплавиться за 10 хвилин і додасть рулету новий відтінок смаку.

77


Готово!

Рекламний блок
М'ясний рулет з фаршу з яйцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com