Відкрити категорії

М'ясна підлива


М'ясна підлива


М'ясна підлива сьогодні буде готуватися нами з яловичини з додаванням томатів за традиційним італійським рецептом. Саме з таким м'ясним соусом і готується знаменита лазанья. В якості основи підливи ми будемо використовувати яловичину . За бажанням ви можете замінити м'ясо на будь-яке інше: з курячого філе така м'ясна підлива вийде куди більш ніжною і вершковою. Щоб розібратися у всіх тонкощах приготування соусу, використовуйте наш покроковий рецепт з фото.

Дуже важливо пам'ятати, що чим менше вийдуть шматочки м'ясного фаршу, тим смачніше вийде сам соус в підсумку. Також дрібно варто нашаткувати і ріпчасту цибулю. Інгредієнтів у даного соусу трохи, але ви сміливо можете урізноманітнити список різними спеціями і сушеними травами за своїм бажанням і смаком. Така смачна м'ясна підлива підійде абсолютно до будь-якої страви і стане прекрасним доповненням до каш і овочів. Приготувавши такий м'ясний соус одного разу, ви зрозумієте, що він став вашим коханим.

Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
рослинна олія для обжарювання;
часник - 2 зубчики;
перець чорний мелений - за смаком;
петрушка - за смаком;
харчова сіль - за смаком.

Процес приготування м’ясної підливи.


Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування смачної м'ясної підливи по-італійськи.

11


Придбайте для готування свіжу вирізку яловичини, ретельно промийте її і висушіть. Після цього наріжте м'ясо крупними шматочками і подрібніть будь-яким зручним для вас способом. Для цієї мети підійде звичайна м'ясорубка або блендер.

22

Рекламний блок
Зубчики часнику очистіть і подрібніть за допомогою ножа.

33


Розігріваємо на сковороді з щільним дном кілька столових ложок будь-якого рослинного масла. Потім висипаємо на її дно подрібнений часник, пасеруємо і злегка обсмажуємо протягом 1-2 хвилин.

44


Після завершення обсмажування часнику засипаємо на сковороду підготовлене м'ясо, перемішуємо і обсмажуємо його до рівного матового кольору на середньому вогні. Також у нас повинна випаруватися вся зайва рідина.

55


Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо шматочками середніх розмірів або за вашим бажанням. Відправляємо подрібнену цибулю у вже досить обсмажений на сковороді фарш.

66


Звичайною дерев'яною лопаткою протягом 20 хвилин обжарювання м'яса з цибулею акуратно помішуємо і дробимо найбільші шматки фаршу для того, щоб вийшло так, як показано на фото.

77


Зазначена кількість томатної пасти розводимо в тарілці з теплою водою, трохи солимо за смаком. Цією сумішшю заливаємо сковороду з м'ясом і цибулею так, щоб рідина повністю покривала всі інгредієнти. Тепер вже солимо і перчимо за смаком всю м'ясну підливу.

88


Петрушку промиваємо в холодній воді і дуже дрібно рубаємо гострим ножем.

99


Засипаємо зелень на сковороду, перемішуємо її з яловичиною і вимикаємо вогонь.

1010


Готове блюдо в гарячому вигляді подаємо до столу. Тепер ви знаєте, як приготувати м'ясну підливу з яловичини по-італійськи.

1111


Приємного смаку!

Рекламний блок
М'ясна підлива


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com