Відкрити категорії

Помилкові курячі ніжки




Інгредієнти:
Для тіста:
250г борошна
кефір - 0,75 склянки - 1 склянка (залежить від борошна)
сода - 1/2 чайн.лож.
солі на кінчику ножа

а також:
500 г курячого фаршу (+1 цибулина, сіль, перець чорний за смаком)
можна додати трохи тертого сиру.
1пачка солоної соломки
рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:
1. З кефіру, соди, солі і борошна замісити тісто (має бути м'яким, не прилипати до рук, як для пельменів).

2. Тісто розкачати завтовшки 1мм і порізати смужками шириною 3 см.

3. фарш добре вимішати, трохи відбити об стіл, щоб не розпадався.
4. взяти соломку, трохи фаршу насадити на соломку (вийшло як би ескімо на паличці!)

5. Потім смужку тіста обмотати навколо фаршу, починаючи з середини соломки. Вийде щось схоже на «курячу ніжку"

6. У сковороду налити олії стільки, щоб покривало половину "ніжки". Розігріти масло і обсмажити там "ніжки" до зарум'янювання.

Ніжки хороші як гарячі, так і холодні!
Смачного!


Помилкові курячі ніжки
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Зінаїда
Виглядає дуже смачно!!!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com