Відкрити категорії

Чебуреки пупирчасті


Чебуреки пупирчасті


Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 450 гр

Рекламний блок
Молоко - 175 гр
Сіль - 5 гр
Маса тіста 600 гр
Свинина чи курятина - 360 гр
Цибуля ріпчаста - 75 гр
Вода - 75 гр
Сіль - 7,5 гр
Перець чорний мелений - 1 гр
Маса фаршу - 500 гр
Маса напівфабрикату - 1100 гр
Масло рослинне або жир фритюрний - 85 гр
Масло рослинне для змащення інвертар - 2,5 гр
Вихід 10 шт. по 110 гр.

Спосіб приготування:
Замішують тісто, як для локшини домашньої, розкачують його у вигляді коржів масою 60 г на змащеному олією столі, кладуть на них по 50 г фаршу, краї з'єднують, надаючи виробам форму півмісяця.
Для фаршу м'ясо і цибулю пропускають через м'ясорубку, заправляють сіллю, перцем і розводять водою.
Смажать чебуреки у фритюрі.

Рекламний блок
Чебуреки пупирчасті


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com