Відкрити категорії

Свинячі реберця в духовці




Для вас сьогодні варіативний рецепт шашлику – запечені свинячі реберця в маринаді з імбиру, меду, хересу і соєвого соусу.

Інгредієнти:
свинячі реберця (1,5 кг);
корінь імбиру свіжого (300 г);
часник 5-6 зубчиків;
соєвий соус (150 мл);
херес (або інше біле сухе вино – 100 мл);
кетчуп (2 столові ложки — необов'язково);
цукровий пісок або мед (1 ст. ложка).

Приготування свинячих реберець.


Рецепт актуальний і для духовки, і для багаття. Готуємо маринад для наших ребер. Імбир очищаємо від шкірки.

1


Подрібнюємо разом з часником в блендері.

2


Додаємо цукровий пісок.

3


Додаємо херес, соєвий соус, кетчуп.

4


Все ретельно перемішуємо.

5


Додаємо мед.

6


Ще раз перемішуємо інгредієнти. У підсумку отримуємо приблизно 1 літр маринаду.

7


Реберця очищаємо від шкірки.

8


Заливаємо маринадом і залишаємо на 2 години.

9


Викладаємо реберця на решітку.

10


І ставимо в розігріту до середньої температури (180 градусів) духовку на 30-40 хвилин.

11


Ось такі підсмажені реберця.

12


Потім, при бажанні зробити реберця більш м'якими, загортаємо у фольгу, змащуємо залишками маринаду і залишаємо в духовці ще на 10-15 хвилин.

13


Для багаття – все те ж саме. Приємного смаку!

14


P. S. Якщо ви готуєте реберця з метою не тільки поїсти, але і вжити трохи хорошого пива, то реберця досить просто посолити і поперчити, виключаючи солодкий інгредієнти для маринаду.


Свинячі реберця в духовці
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com