Відкрити категорії

Сосиски з курячого фаршу




Давайте визнаємо, що різноманітні покупні сосиски, сардельки і пельмені сильно полегшують нам життя – процес готування вечері всього лише 10 хвилин не може не радувати після важкого дня. Однак скільки ж всього не корисного, а іноді й шкідливого можуть містити в собі такі «бомби для фігури»? Пропоную самостійно заготовити швидкі і корисні курячі сосиски в домашніх умовах на цілий тиждень вперед.

Інгредієнти:
2 курячі грудки (можете відразу взяти 500 г філе);
2 яйця;
часник;
сіль за смаком;
спеції за смаком;
термостійка харчова плівка (або рукав для випікання);
звичайні нитки.

Кулінарний рецепт сосисок.


Приготувати курячі сосиски своїми руками дуже просто. Отже, почнемо процес приготування фаршу. Для початку необхідно відокремити м'ясо від кісток і шкіри (без неї калорійність готових сосисок буде менше, а самі вони стануть корисніше).

1

Скористаємося технікою, щоб довести м'ясо до стану ніжної пасти.

2


Тепер розіб'ємо до курки два яйця, додамо сіль і спеції, перемішати – і можна приступати до самої цікавої частини!

3


Варто пам'ятати, що розмір сосисок ви визначаєте самі, однак не варто робити їх занадто малими (буде потрібно дуже багато сил, часу і терпіння), точно так само, як і занадто великими (час варіння значно збільшиться). Що ж, давайте приступимо.

Відрізаємо середній шматок харчової плівки. Увага, вона обов'язково повинна бути термостійка, зверніть увагу. Якщо у вас такої немає – нічого страшного, наприклад мене в цьому випадку сильно виручив рукав для випікання. Далі змоченою у воді ложкою викладаємо у довгого краю трохи фаршу і з допомогою плівки формуємо сосиску.

Потім загортаємо до кінця, підкручуємо боки, як у цукерочки, і перев'язуємо складеною вдвічі ниткою. Можливо, вам буде зручніше скласти нитку вчетверо, взяти її довгу або коротку – дивіться, пробуйте і знаходьте кращий для вас спосіб.

4


Із зазначеної кількості інгредієнтів у мене вийшло близько 25 сосисок.

5


До речі, вони чудово можуть зберігатися в морозильній камері і бути завжди під рукою. Відварювати такі сосиски треба не дуже довго – 10-15 хвилин в киплячій воді буде цілком достатньо.

Крім того, після варіння їх можна злегка обсмажити на сковороді, попередньо знявши плівку, звичайно. Так вони будуть виглядати набагато апетитніше. Тільки не пересушіть!

6


Подавати такі правильні сосиски можна з легким у приготуванні соусом – просто змішайте натуральний йогурт або сметану з сіллю і кропом. Прекрасним гарніром стануть овочі або гречана каша. Ваші смачні і корисні сосиски з курки готові, приємного смаку!


Сосиски з курячого фаршу


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com