Відкрити категорії

Домашні сосиски




Хочу запропонувати рецепт приготування домашніх сосисок з сиром.

Інгредієнти:
сухе молоко - 5 ст. ложок;
сіль - 5 ч. ложок;
курка - 700 г;
цукровий пісок - 1 ст. ложка;
твердий сир - 200 г;
чорний перець мелений - 1 ст. ложка;
гірчичний порошок - 2 ст. ложки;
молоко 3,5% - близько 200 г;
колагенова оболонка - за необхідності.

Приготування домашніх сосисок.


Для цього рецепта краще взяти курку, а не одні грудки, тому що м'ясо на стегенцях дає іншу структуру, смак і соковитість. Можна купити грудку і стегенця окремо.

1


Відріжте крила і відокремте спинку - їх можна використовувати для варіння бульйону. Вам знадобиться тільки грудка і стегенця.

2


Відокремте м'ясо від кісток.

3

І двічі пропустіть через м'ясорубку.

4


Підготуйте спеції. В цих пропорціях в сосисках буде яскраво виражений смак гірчиці, тому якщо ви не хочете отримати такий смак, то можете взяти менше гірчичного порошку або не брати його зовсім.

5


Додайте спеції у фарш і вимішуйте, поступово додаючи молоко. Іноді в рецептах пишуть, що треба додати крижану воду або молоко або навіть лід. Для чого це треба? Це в основному необхідно для виробництва в промислових масштабах, тому що фарш довго кутерують (вдруге дрібно подрібнюють) і щоб фарш не перегрівся, в нього додають лід. При виробництві ковбаси або сосисок в домашніх умовах такого зазвичай не відбувається, так як час обробки невеликої кількості фаршу значно менше часу на заміс.

6


Як слід вимісіть фарш. Краще це зробити руками.

7


Поки фарш настоюється, наріжте сир кубиками 1 х 1 см.

8


Додайте у фарш.

9


Фарш як слід перемішайте.

10


Підготуйте м'ясорубку до набивання сосисок, використовуючи спеціальну насадку.

11


Підготуйте колагенову оболонку для сосисок.

12


Одягніть оболонку на насадку, зав'яжіть один край і починайте набивати оболонку. З колагеновою оболонкою краще не поспішати і сильно її не м'яти, тому що вона може лопнути. Наповніть оболонку невеликою кількістю фаршу, ущільніть фарш, але не перестарайтеся, щоб при варінні оболонка не лопнула. Сосиски повинні бути м'якими і навіть пухкими їх же ще треба буде сформувати і цим ще більше ущільнити.

13


По закінченні зав'яжіть другий край джутовою мотузкою і перекрутіть оболонку, щоб сформувати сосиски. Перев'язати мотузкою порцію сосисок, які будете варити, щоб фарш не витік з оболонки. Наприклад, кожні 4 -5-6 штук перев'яжіть і відріжте. Якщо все відразу не з'їсте, то заморозьте, від цього вони не будуть гірше.

14


Варити сосиски треба при температурі 80 градусів протягом години, щоб оболонка не лопнула. Можна відразу зварити всі сосиски, як це робиться при промисловому виробництві і потім їх тільки підігрівати. Подавати можна з улюбленим гарніром і соусом.


Домашні сосиски


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
ЛЕСЯ
ДУЖЕ ЦІКАВІ СТРАВИ У ВАШІЙ ГРУПІ ДЯКУЮ ЩО ЗАПРОСИЛИ МЕНЕ Я ПО ПРОФЕСІІ КУЛІНАР І МЕНІ ВСЕ ЦІКАВО
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com