Відкрити категорії

Шанежки з м’ясом


Шанежки з м’ясом



Інгредієнти:
Домашній творог – 250 г.,
Оливкова олія – 1 ст.л.,
Яйця – 2 шт.,
Борошно в.г. – до двох склянок,
Різні спеції – за бажанням.
Сода гашена оцтом – 1 ч.л.,

Для начинки:
Доведений до смаку фарш – будь-який (м’ясний, сирний, грибний і т.д.)

Приготування шанежок.


Розтираємо ложкою сир.

11



Додаємо в нього соду, погасивши оцтом.

22



Вбити яйця, влити ложечку оливкової олії, не солити.

33



А спеції можна додати за бажанням. У мене "10 овочів", взяла 1 столову ложку.

44



Місимо тісто, борошна може взяти тісто і менше, якщо сир сухуватий. А якщо вологий - борошна війде більше. Сирне тісто вийде середньої м’якості.

Рекламний блок

55



Залишимо тепер тісто трохи відпочити, а в цей час приготуємо, наприклад, м'ясну начинку.

66



Потрібно перемолоти м'ясо з однією цибулиною.

77



Присолити та приперчити фарш за смаком.

88



Розкачати тісто в прямокутник, так буде зручніше виготовити шанежки однакового розміру.

99



Висота розкачаного тіста десь пів сантиметра. Викладаємо зверху на тісто сирий фарш, рукою його розрівнюємо.

1010



Скручуємо нашу заготовку, притискаємо з усіх боків, вийде ось такий рулет.

1111



1212



Нарізаємо рулет на порції для смаження шириною по 1 сантиметру.

1313



Смажимо наші шанежки в олії на середньому вогні до готовності з кожної сторони.

1414



Перевертаємо один раз.

1515



Знімаємо на паперовий рушник.

1616



Смачного!

Рекламний блок
Шанежки з м’ясом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Напишіть слово "Смачно" без кавичок

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua