Свинина з ріпою і грибами



Свинина з ріпою і грибами


Інгредієнти:
Свинина 1, 5 кг
Ріпа 1, 5 кг
Гриби 200 гр
Лук 2 шт.
Сіль, перець, улюблені спеції

Маринад для м'яса:
Соєвий соус 25 мл
Оливкова (соняшникова) олія 25 мл
Чебрець 1 ч. л (або за смаком)
Часник 1 зубчик


Приготування:
Духовку включити нагріватися до 220 гр. Змішати компоненти маринаду. М'ясо обсушити, порізати на невеликі шматочки, залити маринадом (нехай постоїть).

Ріпу очистити, нарізати невеликим кубиком. Цибулю нарізати дрібно, гриби (лісові відварити, обсушити, порізати скибочками) нарізати. Посолити, поперчити, все разом перемішати, викласти у форму для запікання.

Поверх укласти замариноване м'ясо. Форму накрити пекарським папером і кришкою (або фольгою), запікати 1 годину 15 хвилин.

Дістати, додати лавровий лист (ошпарений окропом) і перець горошком, накрити дати настоятися 15 хв. Лавровий лист прибрати.


Свинина з ріпою і грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок