Відкрити категорії

Як приготувати шашлик зі свинини




Майже всі мої рецепти шашликів були опубліковані після поїздки до батьків. Так вже заведено, що кожен наш приїзд - черговий привід їх приготувати. Причому, кожен раз тато використовує різні рецепти їх приготування.

У нього є безліч різних секретів, які він дізнався з мисливських журналів. Його досвід в шашличній справі дозволяє йому експериментувати.

В цей раз гостьова програма була так насичена, що від шашликів ми вже майже відмовилися. Вирулив ситуацію мій улюблений татусь. За дві години маринування шашлики можна було вже смажити. Вони вийшли ніжними та смачними, дуже смачними!

Інгредієнти:
- 3 кг м'якої свинини (краще шийну частину);
- 2 склянки цибульного соку;
- 2-3 цибулини;
- 2 ківі;
- сіль за смаком;
- улюблені спеції;
- 0,5-1 склянка мінеральної води.

Рецепт приготування шашлику зі свининою.


Свинину краще брати м'яку із молодої тварини. Якщо в м'ясі будуть місцями сальні прошарки, то це буде великим плюсом. Шашлики з такого м'яса будуть соковитими.

1


Нарізаємо м'ясо на порційні шматочки.

2


Цибулю очищаємо і натираємо на дрібній тертці (для пюре). З цибулевої каші видавлюємо сік. Його повинно бути не менше 1,5 склянки, а краще, якщо вийде 2 склянки соку.

3


М'ясо посипаємо спеціями і перемішуємо.

4


Натираємо ківі на дрібній тертці (для пюре). Перемішуємо м'ясо з пюре з ківі.

5


М'ясо перекладаємо цибульними кільцями. Заливаємо шашлики цибульним соком і злегка перемішуємо. Залишаємо шашлики маринуватися на 2 години. За 15 хвилин до закінчення цього терміну, м'ясо солимо за смаком. Раніше солити «швидкі» шашлики не рекомендується, щоб м'ясо не стало жорстким.

6


Замариновані шматочки м'яса нанизуємо на шампури і відправляємо на вугілля. Смажимо шашлики до рум'яного кольору і м'якості.

7


Незабаром в гості нагрянуть травневі свята, і я сподіваюся, що цей рецепт швидких шашличків вам стане в нагоді.

8


Приємного смаку!


Як приготувати шашлик зі свинини
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com