Відкрити категорії

Свиняча голяшка


Свиняча голяшка


Інгредієнти:
1ст.лож гірчиці з гіркою
1ст.лож сметани
1ч.лож меленого чорного перцю (або за смаком)
1ч.лож солі без гірки (або за смаком)
1ч лож гірчиці в зернах

Рекламний блок
3-4 картоплі
1 маленька головка часнику або пару великих зубчиків (не чистимо).

Приготування:
Змішуємо гірчицю, сметану, перець, обмазуємо рульку, укладаємо її в каструльку, накриваємо кришкою і в холодильник на добу.

Дістаємо за пів години до запікання, гарненько ще раз обмазуємо її тим маринадом, в якому вона була, солимо, посипаємо зернами гірчиці. Готувати будемо в мішку для запікання (рукаві).

Картоплю миємо, ріжемо великими шайбами​​, укладаємо на дно пакета, поруч вимиту і злегка очищену головку часнику, зверху рульку, зав'язуємо і в духовку (170 градусів) маленьку на півтори години, більшу на дві. Визначаємо готовність як звикли - двозубою виделкою для м'яса, дерев'яною паличкою або зубочисткою протикаємо м'ясо в самому товстому місці. Якщо паличка йде легко і виділяється прозорий сік - готово.

Готову рульку виймаємо, закриваємо щільно фольгою і даємо постояти при залишковому теплі хвилин 20-25. Після чого подаємо.

Приємного вам апетиту!

Рекламний блок
Свиняча голяшка


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com