Відкрити категорії

Брізоль




Інгредієнти:
Фарш (свинина+яловичина) - 0,5 кг,
Яйця - 5 шт.,
Цибуля - 2 середні,
Сіль та приправи,
Борошно - за бажанням,
Олія - для смаження.

Спосіб приготування:
Зробити фарш, та перемішати його з цибулею, спеціями та сіллю. Фарш, як на котлети. У якості спецій можна використати суміш перців чи інші, улюблені.

1


Розділити фарш на 5 кульок. В плоску тарілочку розбити яйце, трохи збити, присолити.

2



Кульку фаршу розкачати на дошці. Можна використати борошно. А можна скористатися харчовою плівкою. Спочатку розкачати фарш розміром трохи менше сковорідки, у якій буде смажитись, та вкинути млинчик на 1 хвилину до морозильника. Так він не буде приставати до рук та тарілки.

3



Сковороду поставити на невеликий вогонь, налити олію. Млинчик з фаршу викласти на тарілку з яйцем, а потім обережно зсунути на гарячу сковорідку.

4



Яйце опиниться знизу, а фарш - зверху.

5



Коли яйце прижариться, потрібно перевернути брізоль та жарити до повної готовності.

6



Гарячими скласти навпіл. Пересмажувати не потрібно, щоб брізоль не переломився при cкладанні.

7



Всередину можна покласти начинку, але смачно і так.


Брізоль


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com