Відкрити категорії

Шашлик з телятини


Шашлик з телятини


Інгредієнти:
70 гр. сацебелі
70 гр. ткемалі
70 гр. аджики
10 гр. пасти каррі
мелений каррі
мелена суміш перців

Рекламний блок
сік 1 лимона
5 шт. гвоздики
лавровий лист
яблучний оцет 5-6 ст. ложок
води 700 мл.
5 невеликих цибулин
сіль

Приготування:
М'ясо нарізати на невеликі шматочки, відбити (середньо) через плівку.

Готуємо соус: ткемалі, сацебелі, пасту каррі, молотий каррі, суміш перців, аджику, гвоздику, сіль - все змішати і обмазати силіконовим пензликом всі шматочки (якщо пензлика немає, то просто обваляти все в соусі). У великий казан класти чергуючи: м'ясо та цибулю. Коли все закінчиться, залити водою і яблучним оцтом, зверху покласти лавровий лист. І під груз на ніч.

На наступний день дістаємо і смажимо на мангалі. Коли смажимо, то шматочки для соковитості не тільки поливаємо маринадом, але і обмазуємо тим же соусом, але без гвоздики. Як тільки обсмажаться, відразу подавати, тому що буде так пахнути, що все з'їсте на відходячи від мангала)). При подачі посипати зеленню.

Смачного!

Рекламний блок
Шашлик з телятини


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com