Відкрити категорії

Пастрома з курячої грудки


Пастрома з курячої грудки


Інгредієнти:
Куряча грудка - 2 шт (цільні грудки, НЕ половинки, вага близько 1кг обидві)
Вино червоне сухе - 1,5 склянки
Гірчиця в зернах - 2 столові ложки

Рекламний блок
Лавровий лист - 3-4 штуки
Часник - 6 зубчиків
Перець горошком - 1 чайна ложка з гіркою
Мед (рідкий) - 2 столові ложки
Паприка - 1 столова ложка
Розмарин сухий - 0,5 чайної ложки
сіль велика - 1,5 столові ложки

Приготування:
Грудки промити, відчистити від плівок (тільки акуратно, щоб не пошкодити їх форму).

Вино змішати з медом, спеціями, сіллю, перцем, видавленим часником. Прогріти на середньому вогні (можна і не прогрівати). Викласти грудки в закриваємий посуд, залити маринадом (остудженим, якщо ви його прогрівали) і залишити на добу в холодильнику. Маринад повинен покривати м'ясо повністю.

Перед приготуванням скрутити кожну грудку в рулет, скріпити шпагатом або зубочистками.

Духовку нагріти до 250 градусів. М'ясо покласти в жароміцний відкритий посуд і поставити в розігріту духовку на 25 хвилин. Після закінчення часу, вимкнути духовку, і залишити там м'ясо остигати. Остигле м'ясо охолоджуємо, сервіруємо і подаємо.

Смачного!

Рекламний блок
Пастрома з курячої грудки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Христина
А м'ясо в духовці разом з маринадом готувати?
фото
admin
Звичайно з маринадом.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com