Шотландські фрикадельки
Інгредієнти:
Яйця перепелині - 9 шт.,
Фарш м'ясний - 0,5 кг.,
Перець, сіль та олія.
Спосіб приготування:
Відварити круто яйця та охолодити, очистити.
До фаршу додати сіль та перець, вимішати та поплескати долонею, щоб фарш ущільнився.

Рекламний блок
Розділити фарш на однакового розміру котлетки, та в кожну загортаємо яйце. При цьому вкатуємо так, щоб не було видно шов.



Розігріти масло у фритюрниці та обсмажити наші котлетки до готовності.

Викладаємо на серветку та подаємо з овочами.
Смачного!
Рекламний блок

ChiefCook
2014-05-16
Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі
Рекомендуємо кулінарні рецепти: