Ребра під цибулею
Інгредієнти:
Свинячі ребра - 1,5 кг,
Трохи рослинної олії,
Цибуля - 1 кг,
Перець чилі - 1 шт.,
Спеції і сіль.
Спосіб приготування:
Змащуємо сковорідку олією. Ребра ріжемо на невеликі порційні шматочки, щоб біля кожної кісточки було і м'яско, обсмажуємо їх практично до готовності.
Потім обробляємо спеціями, по своєму смаку. Перець використовуємо обов'язково, а інші за бажанням. Солимо в міру.
Ріжемо крупно цибулю і накриваємо нею зверху ребра. На самий верх - перець чилі цілим. Накриваємо всю цю красу щільно кришкою і тушкуємо ще пів години на дуже слабенькому вогні.
Спостерігаємо, щоб реберця не пригоріли. Так, як вся волога з цибулі може повністю випаруватись і ребра почнуть пригорати. Цього допустити не можна.
Смачно з овочами, зеленню, лавашем.