Відкрити категорії

Рулет з стегна індички




Інгредієнти:
1,5 кг. стегна індички,
150 мл. олії,
4 зубчики часнику,
морська сіль,
білий мелений перець,
трави прованські,
200 г печериць консервованих.

Спосіб приготування:
Миємо та обсушуємо стегно індички, видаляємо кістки і шкіру. Розрізаємо його, так, щоб утворився великий шматок м'яса. Посипаємо його сіллю і білим перцем, трошки відбиваємо молоточком. 

фото1



З олії, часнику, прованських трав і перцю меленого ми робимо маринад. Маринуємо м'ясо кілька годин в холодильнику.

фото2



На замариноване м'ясо розкладаємо скибочки печериць, скручуємо рулетом та скріпляємо зубочистками.

фотоз



Рулет покласти в рукав для запікання, влити решту маринаду, рукав щільно закрити. Запекти 60 хвилин при темп. 200 градусів. Після випічки залишаємо охолоджуватись.

фото4



Холодним нарізати скибочками.

Смачного!


Рулет з стегна індички


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com