Відкрити категорії

Ніжний бефстроганов




Інгредієнти:
Яловичина (вирізка) - 2 кілограми,
Олія рафінована рослинна - 2 столові ложки,
Часник - 1 - 2 зубчики,
Вершки - 1,5 склянки,
Сіль, перець - за смаком.

Для заправки:
Вершкове масло- 2 - 3 столові ложки,
Борошно пшеничне - 1,5 столові ложки.

Спосіб приготування:
Яловичу вирізку добре промиваємо та нарізаємо на соломку.


Відварюємохвилин 10, опустивши м'ясо в окріп, при цьому не забуваючи зняти шум.

Промиваємо м'ясо проточною водою.



В казані з товстим дном обсмажуємо шматочки відвареної яловичини також хвилин десять.

Потім додаємо 400 мл. води, солимо, перчимо та тушкуємо на маленькому вогні м'ясо одну годину, накривши казан кришкою. При цьому не забуваємо слідкувати, щоб вода не випарувалась повністю і наша страва не підгоріла.



Потім додаємо часник та вершки (або сметану), перемішуємо та тушкуємо ще 15 хвилин.



Розтоплюємо вершкове масло на сковорідці, додаємо борошно та добре розмішуємо, щоб не було грудочок.



Та додаємо цю суміш у казан, перемішуємо і знову тушкуємо хвилин десять. За цей час соус повинен загуснути.



Вимикаємо вогонь та залишаємо на 20 хвилин настоятися нашу страву, яку потрібно їсти гарячою з гарніром чи салатом.

Смачного!


Ніжний бефстроганов


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com