Відкрити категорії

Ніжний бефстроганов


Ніжний бефстроганов


Інгредієнти:
Яловичина (вирізка) - 2 кілограми,
Олія рафінована рослинна - 2 столові ложки,
Часник - 1 - 2 зубчики,
Вершки - 1,5 склянки,
Сіль, перець - за смаком.

Для заправки:
Вершкове масло- 2 - 3 столові ложки,
Борошно пшеничне - 1,5 столові ложки.

Спосіб приготування:
Яловичу вирізку добре промиваємо та нарізаємо на соломку.

Ніжний бефстроганов



Відварюємохвилин 10, опустивши м'ясо в окріп, при цьому не забуваючи зняти шум.

Промиваємо м'ясо проточною водою.

Ніжний бефстроганов

Рекламний блок

В казані з товстим дном обсмажуємо шматочки відвареної яловичини також хвилин десять.

Потім додаємо 400 мл. води, солимо, перчимо та тушкуємо на маленькому вогні м'ясо одну годину, накривши казан кришкою. При цьому не забуваємо слідкувати, щоб вода не випарувалась повністю і наша страва не підгоріла.

Ніжний бефстроганов



Потім додаємо часник та вершки (або сметану), перемішуємо та тушкуємо ще 15 хвилин.

Ніжний бефстроганов



Розтоплюємо вершкове масло на сковорідці, додаємо борошно та добре розмішуємо, щоб не було грудочок.

Ніжний бефстроганов



Та додаємо цю суміш у казан, перемішуємо і знову тушкуємо хвилин десять. За цей час соус повинен загуснути.

Ніжний бефстроганов



Вимикаємо вогонь та залишаємо на 20 хвилин настоятися нашу страву, яку потрібно їсти гарячою з гарніром чи салатом.

Смачного!

Рекламний блок
Ніжний бефстроганов


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com