Котлети з кукурудзою
Інгредієнти:
Куряча грудка - 1 штука,
Банку кукурудзи - 1 штука,
Пучок зелені - 1 штука,
Яйце - 1 штука,
Борошно - 2-3 ст. ложок,
Сіль - за смаком,
Спеції - за смаком,
Масло вершкове - 2 ст. ложки,
Олія - з смаком (для смаження котлет),
Цибуля ріпчаста - 1 штука.
Cпосіб приготування:
Подрібнити курячу грудку.
Відкрити банку кукурудзи, злити рідину.
Вимити і подрібнити зелень.
Розігріти вершкове масло до м'якого стану - найзручніше це робити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
З'єднаємо всі інгредієнти разом з просіяним борошном, сіллю і спеціями, ретельно перемішати до однорідного стану.
На добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії з двох сторін обсмажимо котлети.
І подамо їх зі свіжими овочами і будь-яким гарніром. Котлетки виходять м'які, соковиті, і смачними вони залишаються навіть на наступний день.
Смачного!