Куряче філе в хлібі
Інгредієнти (на 4 порції):
Куряче філе - 600 гр.,
Батон - 300 гр.,
Яйце - 1 шт.,
Олія соняшникова.
Спосіб приготування:
Батон крупно ріжемо кубиками.
Філе поділяємо на порційні шматки.
Яйце змішуємо з сіллю, перцем і трохи збиваємо виделкою.
Куряче філе відбиваємо, краще через плівку, щоб зберегти структуру м'яса.
Шматочки філе мокаємо в яєчну суміш і потім обвалюємо в нарізаному батоні.
Обсмажуємо протягом 5-7 хвилин з кожного боку. При необхідності доводимо до готовності під кришкою.
Отримуємо готову страву. Подавати можна з будь-яким гарніром.
Смачного!
ChiefCook
2013-06-29
Рекомендуємо кулінарні рецепти: