Відкрити категорії

Куряча печінка, смажена з цибулею




Інгредієнти:
Куряча печінка - 450 гр.,
Цибулина - 1 шт.,
Борошно - 2 ст.л.,
Сіль - за смаком,
Рослинна олія - для смаження.

Спосіб приготування:
Гарненько печінку промити, розрізати навпіл кожен шматочок. Покласти в миску.

Куряча печінка, смажена з цибулею



Залити молоком так, щоб молоко повністю покривало печінку.



Цибулину очистити, нарізати півкільцями і обсмажити до рівномірного золотистого кольору.

Вийняти цибулю з сковороди, коли вона стане золотистою.



Сковороду з вогню не знімати. Кожен шматочок курячої печінки обваляти в борошні.



Покласти шматочки печінки в гарячу сковороду з невеликою кількістю олії.

Обсмажити до коричневого кольору з усіх боків. Солити вже повністю обсмажену печінку.



Повернути обсмажену цибулю в сковороду, перемішати з печінкою і обсмажити разом ще пару хвилин. Смачно з овочами та картопляним пюре.



Смачного!


Куряча печінка, смажена з цибулею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com