Відкрити категорії

Курячі кацу




Інгредієнти:
Куряче філе - 1 кг.,
Сіль, перець - за смаком,
Борошно - 1/2 склянки,
Яйця - 3 шт.,
Соєвий соус - 1 ч.л.,
Панірувальні сухарі Панко - 300 гр.,
Масло рослинне - для смаження.

Спосіб приготування:
Куряче філе нарізати на великі шматочки (одну курячу грудку середнього розміру - десь на 8 шматочків).

Посипаємо шматочки курки сіллю і перцем, при бажанні - ще якими-небудь спеціями.



Обвалюємо кожен шматочок курки в борошні.



Яйця збиваємо з однією ложкою соєвого соусу.

Потім кожен шматочок курки занурюємо у збиті яйця.



Нарешті, потрібно гарненько обваляти шматочки курки в сухарях Панько. Без цих сухарів це японське блюдо приготувати не можливо. Можна замінити звичайними панірувальними сухарями - теж смачно, але страва вже буде іншою.



У сковороді доводимо до кипіння олію, кидаємо в нього шматочки курки. Смажимо до світло-коричневого кольору кляру.



Готові шматочки курки дістаємо з олії, викладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.



Смачного!


Курячі кацу


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com