Шашлик з курки на сковороді
Інгредієнти:
Рослинна олія та сіль - за смаком,
Цибуля - 1 шт.,
Куряча грудка - 600 гр.,
Майонез - 50 гр.,
Часник - 2 зубчики,
Перець та зелень - за смаком,
Кетчуп - 50 гр.
Спосіб приготування:
Нарізаємо великими кубиками цибулю. Та перекладаємо в емальований посуд.
Курячу грудку ріжемо на середні шматочки.
У посуд де знаходиться цибуля, додаємо м'ясо, нарізаний часник, сіль і перець.
Змішуємо майонез з кетчупом.
Додаємо суміш до курячого м'яса. Все перемішуємо руками і ставимо в холодильник на пару годин.
Надягаємо курку на шпажки і ставимо смажитися на сковороду, попередньо змащену маслом.
Смажимо з усіх боків близько 15 хвилин.
Перед подачею на стіл посипати рубаною зеленню.
Смачного!