Відкрити категорії

Жюльєн з куркою і грибами




Інгредієнти:
500 г курячого філе
200 г цибулі
300 г печериць
300-350 г вершків (15-25%) або сметани
200 г сиру (твердого)
рослинна олія
2 столові ложки борошна
сіль та перець.
Із даної кількості продуктів виходить 6 горшечків об'ємом до 200 мл.

Спосіб приготування:
Куряче філе відварити в присоленій воді до готовності.
Цибулю очистити та дрібно покришити.

Жюльєн з куркою і грибами


Гриби ретельно вимити, дрібно порізати.



Філе дрібно нарізати кубиками.



Обсмажити спочатку цибулю на рослинній олії. Додати потім гриби. Смажити поки не википить вся рідина.

Додати нарізане філе, присолити, приперчити, вимішати та зняти з вогню.



На сухій сковороді трохо обсмажити борошно.

Додати у борошно вершки, присолити, приперчити та довести до кипіння.



Додатиу соус гриби та філе, обережно перемішати, зняти з вогню.Викласти в горщики.



Сир потерти на крупній тертці. Писипати зверху.



Поставити запікатись в духовку при температурі 180 градусів до приємного золотистого кольору (десь 30 хвилин).



Смачного!


Жюльєн з куркою і грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com