Відкрити категорії

Жюльєн з куркою і грибами


Жюльєн з куркою і грибами


Інгредієнти:
500 г курячого філе
200 г цибулі
300 г печериць
300-350 г вершків (15-25%) або сметани
200 г сиру (твердого)
рослинна олія
2 столові ложки борошна
сіль та перець.
Із даної кількості продуктів виходить 6 горшечків об'ємом до 200 мл.

Спосіб приготування:
Куряче філе відварити в присоленій воді до готовності.
Цибулю очистити та дрібно покришити.

Жюльєн з куркою і грибами



Гриби ретельно вимити, дрібно порізати.

Жюльєн з куркою і грибами

Рекламний блок

Філе дрібно нарізати кубиками.

Жюльєн з куркою і грибами



Обсмажити спочатку цибулю на рослинній олії. Додати потім гриби. Смажити поки не википить вся рідина.

Додати нарізане філе, присолити, приперчити, вимішати та зняти з вогню.

Жюльєн з куркою і грибами



На сухій сковороді трохо обсмажити борошно.

Додати у борошно вершки, присолити, приперчити та довести до кипіння.

Жюльєн з куркою і грибами



Додатиу соус гриби та філе, обережно перемішати, зняти з вогню.Викласти в горщики.

Жюльєн з куркою і грибами



Сир потерти на крупній тертці. Писипати зверху.

Жюльєн з куркою і грибами



Поставити запікатись в духовку при температурі 180 градусів до приємного золотистого кольору (десь 30 хвилин).

Жюльєн з куркою і грибами



Смачного!

Рекламний блок
Жюльєн з куркою і грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com