Відкрити категорії

Квасоляна запіканка з курячою грудкою


Квасоляна запіканка з курячою грудкою


Інгредієнти:
4 шт курячої грудки (по 125гр кожна)
2 банки червоної квасолі консервованої (по 400гр кожна)
1 цибулина

Рекламний блок
3-4 зубчики часнику
3 ст.л. томатної пасти
125 мл курячого бульйону
200 гр вершки
50 гр натертого пармезану
пучок петрушки
сіль, перець, паприка мелена
рослинна олія для смаження

Приготування:
1. Включити духовку нагріватися на 200 С.

2. Цибулю і часник почистити і нарізати кубиками. Зелень помити, обсушити і дрібно порубати. Квасолю скинути на сито, промити і дати всій рідини стекти.

3. Курячі грудки помити, обсушити. У сковороді нагріти масло і обсмажити грудки з усіх боків до красивого золотавого кольору. Витягнути з сковороди, прибрати в сторону, посолити, поперчити.

4. У тому ж маслі обсмажити цибулю з часником, додати квасолю, бульйон і томат-пасту, довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати під закритою кришкою хвилин 7-8. Потім посолити, поперчити і додати зелень, добре перемішати.

5. У вогнетривку форму викласти квасолю, зверху укласти курячі грудки. У мисці змішати вершки з пармезаном і вилити на курку з квасолею. Запікати в гарячій духовці 20-25 хвилин до красивої рум'яної скоринки.

Рекламний блок
Квасоляна запіканка з курячою грудкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com