Відкрити категорії

М'ясні копички




Інгредієнти:
500 гр. філе курячого,
3 голівки ріпчастої цибулі,
3 варених яйця,
2 сирих яйця,
1 ст.л. манки,
3 картоплини сирих,
300 гр.твердого сиру,
майонез,
сіль, перець.

Спосіб приготування:
Для приготування м'ясних копичок потрібно порізати філе тоненькими полосочками.
Порізати дрібними кубиками цибулю.
В філе добавити половину цибулі, манку, 2 яйця, посолити і додати улюблену приправу або поперчити.



Ретельно перемішати.


Поки настоюється фарш готуємо основу для копички. Тремо на крупну терку картоплю, сир,



додаємо кубиками нарізані варені яйця і смажену другу половину цибулі.



Додаємо пару ложок майонезу, за необхідності солимо, перчимо і все перемішуємо.



Викладаємо ложкою на змащене деко невеликі круглі коржики з куриного "фаршу", а зверху на кожний коржик викладаємо копичкою картопляно-сирну суміш.





Зверху цівочкою видавлюємо майонез з пакету на кожну копичку.



Запікаємо копички в духовці до готовності (40-50хвилин).



Взявши за основу це блюдо, можна зробити багато різних видів копичок.
М'ясо, сир і майонез - це незмінно, а ось начинки - кому що подобається. Наприклад, обсмажені з цибулею печериці. А замість сирої натертої картоплі можна взяти картопляне пюре.
Головне - зробити копички невеликими, порційними і куполоподібними (як копичка сіна).



Смачного!


М'ясні копички


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com