М'ясні клубки
Інгредієнти:
1 упаковка листкового тіста;
1 кг курячого філе;
300 гр. сиру будь-якого (твердих сортів);
1 яйце для змазування.
3 картоплини;
4 невеликих цибулини;
Сіль, перець.
Спосіб приготування:
Робимо з філе фарш.
Перемелюємо і цибулю.
Сир натираємо на крупній тертці. Також натираємо сиру картоплю. Солимо, перчимо.
Все ретельно перемішуємо, до однорідності фаршу. Робимо з фаршу круглу котлету і обмотуємо полосками тіста.
Викладаємо клубочки на змащене маслом деко, зверху помазати збитим жовтком з яйця.
Запікати при температурі 180 градусів 45- 50 хвилин.
У фарш можна додавати смажені гриби, можна класти в середину яйце, кусочок сиру з часником, чорнослив, гриб цілий чи що Вам найбільше до вподоби. А також і тісто можна розкачати тоненько, або більш товстим шаром, щоб слойоне тісто вийшло більш виразним.
Смачного!