Відкрити категорії

Калач з курочки


Калач з курочки


Інгредієнти:
1 куряча грудка без кісток,
7 перепелиних яєць,
1 яйце куряче для фаршу,
1 шар листкового тіста (20см х 20см),
1 невелика морква,
1 зубок часнику,
1 цибулина,
пучок зелені.

Спосіб приготування:
Листкове тісто дістати з морозилки і дати йому відтанути по інструкції (близько 20 хв). Яйця перепелині відварити, охолодити, очистити. Моркву, часник, цибулю, зелень подрібнити і трохи обсмажити на рослинній олії 4. Зняти з вогню і поставити охолоняти.

Рекламний блок

З курки приготувати фарш, додати туди збите яйце. Посолити та поперчити за смаком, висипати обсмажені овочі, перемішати. Хто любить, можна додати у фарш булочку, вимочену в молоці.

Лист пергаменту змазати олією і викласти на нього фарш у формі кільця, всередину заховати варені яйця.

Калач з курочки



Листкове тісто порізати на смужки та викласти їх зверху на фарш. Можна пофантазувати. Далі потрібно змастити тісто і відкриті ділянки м'яса жовтком.

Калач з курочки



Випікати в духовці до готовності м'яса. Приблизно 20 хвилин. Якщо тісто почне активно зарум'янюватися - накрийте фольгою.

Смачного!

Рекламний блок
Калач з курочки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com