Відкрити категорії

Нагетси курячі




Інгредієнти:
Куряче філе 300 г
Яйця курячі 1 шт.
Борошно пшеничне 50 г
Панірувальні сухарі 50 г
Сіль 2 г
Приправа до курки 3 г
Олія соняшникова рафінована 100 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування цієї страви знадобляться: м'ясо курячої грудки, яйце, борошно пшеничне, білі панірувальні сухарі, олія.

Нагетси курячі



М ’ ясо ріжуть на шматки приблизно 7-10 см завдовжки.



Солимо й посипаємо приправою для курки.



Шматочки м'яса обвалюємо в борошні.



Потім в збитому злегка яйці.



І в панірувальних сухарях.



В посуд з товстим дном наливаємо рафіновану олію. Ставимо на плиту і включаємо вогонь.



В кипляче масло кладемо шматочки курячого м'яса. Смажимо у фритюрі на невеликому вогні 5 хвилин з одного боку, 5 хвилин з іншого.



Готові вироби викладаємо на серветку з метою видалення зайвої олії.



Смачного!

 Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/naggetsy-kurinye

Нагетси курячі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com