Відкрити категорії

Салат з куркою і манго




Інгредієнти:
Куряча грудка 500 г
Сіль 1 ч.л.
Манго 1 шт.
Селера стеблова 200 г
Майонез 150 г
Лимонний сік 20 мл
Бульйон курячий 50 мл
Куркума мелена 2 ч.л.
Кедрові горішки 30 г.

Спосіб приготування:
Помийте курячу грудинку, вимочіть серветкою, щоб видалити зайву вологу. Поперчіть, посоліть, щедро посипте сушеними травками: орегано, базилік, прованськими, італійськими травами, можна вибрати те, що більше до смаку. Запікати, загорнувши в фольгу, 30 - 40 хвилин при 220 градусів. Слідкуйте, щоб фольга не порвалася, краще загорнути в кілька шарів. Бульйон, який вийде при запіканні, нам ще стане в нагоді.




Очистіть манго від шкірки, наріжте невеликими шматочками.



Стебла селери наріжте тонкими смужками, можна скористатися пристроєм для чищення овочів, щоб отримати дійсно тонкі смужки. Це важливо. Селера не повинна сильно хрумтіти. Частину зелені нарізати, частину залишити для прикраси при подачі.



Для соусу необхідно змішати майонез з лимонним соком і бульйоном з-під курки і куркумою. Якщо майонез дуже рідкий, бульйону потрібно взяти меншу кількість.



Курячі грудки ріжемо невеликими продовгуватими шматочками.



Курку, манго, селеру і соус змішуємо, щоб все рівномірно розподілилося. Додаємо кедрові горішки. Це за бажанням, тобто, можна обійтися і без них.



Смачного!


Салат з куркою і манго


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com