Відкрити категорії

Салат рвана курка




Інгредієнти:
Куряче філе 800 г
Гриби печериці 200 г
Яйця курячі 4 шт.
Майонез 10 ст. л.
Часник 2 зубчика
Петрушка свіжа 1 пучок
Сіль 1.5 ч. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.

Спосіб приготування:
Для приготування салату нам знадобиться куряче філе, яйця, печериці, свіжа петрушка, часник, сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова рафінована.

З'єднуємо сирі курячі яйця і 3 ст. л. майонезу.

Трохи їх перемішуємо, додаємо сіль (близько 2 щіпок) і чорний мелений перець.

Салат рвана курка



Збиваємо вінчиком до отримання однорідної омлетної маси.



На широкій сковороді, змазаній соняшниковою рафінованою олією, із отриманої омлетної маси смажимо тонкі яєчні млинці. Всього виходить близько 6 млинців - їх кількість залежить від діаметра сковороди, але млинці обов'язково повинні бути тонкими!



Яєчні млинці охолоджуємо і нарізаємо смужками довжиною близько 5 см і шириною 1 см.



Печериці добре миємо, за бажанням знімаємо шкірку з капелюшків і нарізаємо пластинами.



Обсмажуємо на сильному вогні в невеликій кількості соняшникової рафінованої олії. Перекладаємо обсмажені гриби на паперовий рушник, щоб зайве масло ввібралося, далі на тарілку і охолоджуємо.



В солоній воді відварюємо до готовності куряче філе, охолоджуємо і нарываємо на волокна.



З'єднуємо в глибокій мисці охололі гриби, «лапшу» з яєчних млинців і нарване куряче м'ясо.



Подрібнюємо зелень петрушки і часник, додаємо до інших компонентів і заправляємо салат майонезом.



Перемішуємо. Такий салат перед подачею обов'язково повинен постояти в холодильнику близько 30 хвилин.



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/salat-rvanaya-kurica

Салат рвана курка


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com