Відкрити категорії

Курка гриль на решітці




Інгредієнти:
Курочки по 1,5 кг - 3 шт.,
Гірчиця - 1 ч. л.,
Йогурт - 400 мл.,
Лимон - 1/2 шт.,
Мед - 1 ст.л.,
Спеції та сіль - за смаком.

Спосіб приготування:
Спочатку потрібно приготувати маринад та замаринувати наші курочки. Для маринаду в глибокій посуді змішуємо йогурт зі спеціями.

Тепер марианад слід посолити. Віджимаємо сік лимона і додаємо до кисломолочного маринаду. Кладемо також мед та чайну ложку гірчиці, краще пряної.

Тепер всі інгредієнти маринаду потрібно перемішати до однорідної консистенції.

1



Для рівномірного прожарювання м'яса, курячу тушку слід розрізати по грудинці, як на фото. Так робимо з усіма курчатами.


2



Тепер опускаємо курку в маринад і ретельно промазуємо.

3



Всі курчата повинні пройти ту ж процедуру і опинитися в одній посуді.
Потім посуд слід накрити кришкою і поставити в холодильник мінімум на чотири години.

4



Замариновані тушки викладаємо на решітку.

5



Треба вибрати ту решітку, яка зачиняється на засув, щоб м'ясо не випадало при приготуванні.

6



Розміщуємо решітку над розжареним вугіллям і за необхідності перевертаємо.

7



Готувати курей гриль краще накриваючи кришкою, так вони вийдуть злегка прикопченими.

8



Щоб перевірити готовність необхідно зробити прокол в районі кісточки, краще великої. Немає крові - блюдо готове.

9



Подаємо курчат порційно - окремо ноги, крила і грудку.

10



Як гарнір до такої страви чудово підійдуть печені і свіжі овочі, а також ароматні трави.

Смачного!


Курка гриль на решітці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com