Відкрити категорії

Кролик в апельсиновому соусі


Кролик в апельсиновому соусі


Інгредієнти:
- Близько 1 кг філе кролика
- 1 яйце
- 1 ст л крохмалю

Рекламний блок
- Сіль, перець
- Свіжовичавлений сік трьох апельсинів
- 1 цілий апельсин
- 2 ст л цукру або меду

Приготування.
1. Філе кролика обробити на порційні шматки і замаринувати в яйці, крохмалі і солі з перцем. За бажанням можна додати якої-небудь травички.

2. З одного апельсина зняти цедру теркою або спеціальним ножем для цедри. А далі розібрати його на часточки і очистити часточки від всіх плівок.

3. У невеликій кількості рослинного масла (можна навпіл з вершковим) обсмажити до готовності філе кролика.

4. В іншу сковороду вилити сік від трьох апельсинів, додати цедру і мед (цукор), уварити в два рази. Додати апельсинові дольки і тушкувати пару хвилин.

5. Влити соус в сковороду з філе кролика і тушкувати все разом ще декілька хвилин.

Дуже цікавий і незвичайний смак соусу додадуть кілька дрібно нарізаних листочків зеленого базиліка.

Рекламний блок
Кролик в апельсиновому соусі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
зоя
Спасибі за чудові рецепти, дуже смачно виходять.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com