Відкрити категорії

Кролик з беконом і цибулею шалот


Кролик з беконом і цибулею шалот


Інгредієнти:
Тушка кролика - 1 шт
Бекон - 250 г
Лук шалот - 500 г
Часник - 3 зубчики
Бальзамічний оцет - 2 ст.л
Біле сухе вино - 350 мл.
Вершки - пів склянки.
Вершкове масло - 1 ст.л.
Рослинна олія - ​​1 ст.л.

Рекламний блок
Борошно - 1 ст.л.
Зелені кислі яблука - 2 шт.
Розмарин - 2 гілочки (та інші трави для м'яса)
Сіль, перець

Приготування.
1. У важкій сковороді розігріваємо вершкове і рослинне масло, додаємо бекон. Смажимо хвилин 5 і вимикаємо.

2. Готуємо для кролика паніровці; 1 ст.л. борошна, сіль, перець. Обвалюють у суміші вимитого, висушені кролика і смажимо на сковороді до золотистого кольору. Потім додаємо до бекону і смажимо 5 хвилин

3. Тим часом підготувати решту інгрідієнтів. Лук шалот крупно порізати, і часник крупно подрібнити. Знімаємо зі сковороди добре обсмаженого кролика з беконом та кладем замість нього цибулю і часник. Додаємо розмарин і інші трави. Цибуля повинна стати карамельного кольору.

4. Додаємо 2 ст. л. бальзамічного оцту. Яблука порізати на дольки і додати до цибулі і вийняти розмарин. Додаємо 250 мл. білого сухого вина і додаємо зверху кролика і тушкувати хвилин 20-30 або більше до готовності, на повільному вогні.

5. Додаємо вершки і 100 мл. білого сухого вина. Викладаємо зверху бекон і тушкуємо ще хвилин 5 (перевірити якщо кролик готовий) і посипаємо ще приправами для м'яса.

Примітка.
Якщо приготовлено заздалегідь, то залишити в посуді в якій готували і підігріти в духовці перед подачею на стіл.

Рекламний блок
Кролик з беконом і цибулею шалот


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com