Качка з грибами та картоплею



Качка з грибами та картоплею


Інгредієнти:
качка
2 кг картоплі
800г печериць
цибуля
сіль, перець

Приготування.
Качку натерти сіллю і перцем і залишити на 6 годин.

Гриби обсмажити, цибулю обсмажити, з'єднати.

Картоплю розділити на дві частини: одну частину порізати, відварити до напівготовності і з'єднати з грибами.

Набити цим качку і зашити.

Перекласти в деко, засипати залишилося сирої кртошкой.

В духовку на півтора-2 години при 180 градусів. Періодами поливати розтопленим жиром.


Качка з грибами та картоплею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок