Страви з гусака і качки кулінарні рецепти.
Чи знаєте ви, що Древні єгиптяни вважали гусятину одну з кращих страв. Фарширований гусак - головне пригощання російського застілля. Зазвичай його фарширують, зашивають, запікають і подають до столу в середині трапези. Але з гуся можна приготувати безліч корисних і смачних страв, а рецепти з гуся входять в меню найзнаменитіших ресторанів в багатьох країнах світу. Готують з гусаком перші страви, особливо гарні щі і борщі, другі - плов, солянки, рагу, котлети. Хоча і вважається, що м'ясо гусака набагато жирніше і засвоюється гірше, ніж куряче або індиче, у народній медицині його рекомендують як засіб, який зміцнюю організм ослаблених і літніх людей.