Баранина з картоплею в рукаві
Інгредієнти:
- 1 кг баранини
- 1 кг картоплі
- 1 велика цибулина
- 0,5 ч.л. хмелі сунелі (можна побільше)
- Сіль, перець за смаком
- Трохи рослинного масла.
Спосіб приготування:
Чистимо і обробляємо м'ясо.
Ріжемо на порційні шматки і злегка обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла.
Картоплю чистимо, ріжемо шматками як м'ясо.
Цибулю нарізаємо середньої товщини півкільцями або чверть-кільцями.
В окремій мисці перемішуємо масло, сіль і спеції.
Закладаємо в рукав м'ясо, картоплю та цибулю і поливаємо зверху олією зі спеціями. Зав'язуємо рукав і як слід все перетрушувати/перемішуємо.
Ставимо в розігріту духовку (градусів 200) на годину-півтори.
Примітка: температуру можна знижувати - дивіться по духовці. Пару-трійку раз діставайте рукав з духовки і перемішуйте вміст. Тільки дуже акуратно - не обпечіться!
Подаємо зі свіжою зеленню.
Виходить дуже ніжне і приголомшлива ароматна страва! До того ж - дуже легке в приготуванні