Відкрити категорії

Баранина з картоплею в рукаві




Інгредієнти:
- 1 кг баранини
- 1 кг картоплі
- 1 велика цибулина
- 0,5 ч.л. хмелі сунелі (можна побільше)
- Сіль, перець за смаком
- Трохи рослинного масла.

Спосіб приготування:
Чистимо і обробляємо м'ясо.

Ріжемо на порційні шматки і злегка обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла.

Картоплю чистимо, ріжемо шматками як м'ясо.

Цибулю нарізаємо середньої товщини півкільцями або чверть-кільцями.

В окремій мисці перемішуємо масло, сіль і спеції.

Закладаємо в рукав м'ясо, картоплю та цибулю і поливаємо зверху олією зі спеціями. Зав'язуємо рукав і як слід все перетрушувати/перемішуємо.

Ставимо в розігріту духовку (градусів 200) на годину-півтори.

Примітка: температуру можна знижувати - дивіться по духовці. Пару-трійку раз діставайте рукав з духовки і перемішуйте вміст. Тільки дуже акуратно - не обпечіться!

Подаємо зі свіжою зеленню.

Виходить дуже ніжне і приголомшлива ароматна страва! До того ж - дуже легке в приготуванні


Баранина з картоплею в рукаві
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com