Відкрити категорії

Страви на новорічний стіл 2020

Що Пацюк бажає побачити на новорічному столі 2020?


Новорічний стіл 2020 році здивує своєю оригінальністю і простотою. Щур байдужий до екзотики, вишуканих делікатесів. Він вважає за краще домашні частування, приготовані з любов'ю. Їжа звичайна, але важливо щоб вона була смачно приготовлена і подана на стіл. Це може бути оселедець під шубою або овочевий салат, курча Табака або смачно приготований гусак.

Переглянути всі рецепти на Новий рік 2020

Що подати на новорічний стіл 2020
Доречно приготувати плов. Щур не є хижаком, але м'ясо любить, тому на святковому столі в достатку повинні бути присутніми різноманітні м'ясні нарізки. Яких-небудь особливих симпатій до сорту м'яса немає.

А ось з приводу риби є не великі обмеження. Господар 2020 року теж її їсть, але перевагу віддає морській рибі. У країнах Сходу в рік Щура, повелося гостям до столу подавати страви з рису сочевиці, гречки, а ще овочі та мариновані качани кукурудзи. Така гостинність символізує надію на майбутній багатий урожай. Крупи - одна з улюблених ласощів білого Щура. Щоб не розгнівати хазяїна 2020 року, страви з крупи повинні бути присутніми на столі, це може бути як у вигляді додаткового інгредієнта до салату. На столі бажано розташувати вазочку, обов'язково красиву з будь-якою крупою.

Що приготувати на Новий рік 2020
Нехай на новорічному столі буде хліб і випічка. Пацюк - великий чистюля і естет. Не шанобливого ставлення до себе не потерпить. Так що недбалого приготування і подачі страв не повинно бути. Щур всеїдний, він цінує простоту.

Салати з додаванням м'яса, ковбаси та сиру, всілякі види м'яса присутні на святі. Велика кількість овочів як свіжих, так і тушкованих. Страви з морської риби.

Солодощі на святковий стіл 2020.


Щоб задобрити Щура, повинні обов'язково бути солодощі. Підійдуть торти, тістечка з горіхами, випічка у вигляді яблучних пирогів. Щоб не засмутити його, на новорічному столі повинні бути присутніми фруктова нарізка яблука апельсини і, звичайно ж, символ Нового року - це мандарини.

Які страви подати на Новий рік 2020
Святковий стіл прикрасити хвойними гілками і вазами з фруктами. Все це створює чарівну атмосферу свята. Щур з обережністю ставиться до міцних алкогольних напоїв. Тому до столу краще подати традиційне шампанське, легке вино і коктейлі. А від вживання міцних алкогольних напоїв в свято бажано утриматися.

Деякі обмеження на Новий рік 2020.


Всі страви до святкового столу готують з урахуванням побажання Нового 2020 року, але є обмеження. На щастя їх дуже мало. На новорічному столі 2020 року не повинна бути присутнім манна каша, яку навряд чи хто буде готувати на свято, квашена і пекінська капуста, жирне м'ясо, яке легко замінити на пісне і кави, так що торт доведеться запивати ароматним чаєм. Щур любить галасливі вечірки, шикарні застілля. Свято в компанії друзів - це відмінний варіант догодити в цьому році.

Підготовка до Нового року.


Підготовка до Нового року це ціла подія, приємні клопоти. Треба створити чарівний настрій не тільки рідним, друзям, а й господині 2020 року за східним календарем Білому Сталевому Пацюкові.

У будинку треба прибратися, нарядити ялинку, приготувати святкові страви, щоб зустріти Новий рік. Символ року Щур, який вступить в свої права в 2020 році - звір не образливий, а головне всеїдний. Він ненажерливий і запасливий, так що новорічний набір страв повинен бути максимально рясним і різноманітним.

Які страви приготувати  на Новий рік 2020
З величезною повагою треба приділити увагу сервіровці столу, при приготуванні страв врахувати побажання Щура. Скатертина білого або сірого кольору, додасть святковому столу ошатність. Чудово підійде лляна скатертина. Необхідно кожного гостя забезпечити не тільки паперовою серветкою, а й серветкою з тканини. Серветки повинні контрастувати з кольором з скатертиною, щоб не зливатися столу. Красиво складена серветка приємно здивує гостей. Посуд на столі повинен бути красивим, доречно буде поставити на стіл срібло. Щур любить розкіш і багатство.

Переглянути всі рецепти на Новий рік 2020

На столі повинні бути присутніми декоративні, красиві новорічні свічки, декоративні букети. Елементи декору створюють атмосферу чарівництва. Гості буде приємно здивовані, якщо біля тарілки покласти маленький сувенір-подарунок.
Контакти: shefkuhar2@gmail.com