Відкрити категорії
Пряний журавлинний соус

Пряний журавлинний соус


Інгредієнти:
450 гр. журавлини
2-3 ст.л. меду
1 апельсин
1 цибулина
2 ст.л. оливкової олії
1/2 ч.л. кориці
запашного перцю
мускатного горіха

- Переглянути -
Переглядів: 3509   |  Коментарів 0
Зелений соус з авокадо

Зелений соус з авокадо


Інгредієнти:
Авокадо спіле - 1шт.
оцет - 2 ложки
олія оливкова або інше рослинне - 100мл
петрушка або інша зелень - 1 невеликий пучок
часник - 1 зубчик
сіль - половина чайної ложки (за смаком)

- Переглянути -
Переглядів: 3285   |  Коментарів 0
Сацебелі (помідорний соус)

Сацебелі (помідорний соус)


Інгредієнти:
На 5 кг.помідоров:
1 кг.красний болг.перця
1 головка часнику
по 2-3 ч.л. молотої кінзи, уцхо сунелі, шафрану, гострий перець за смаком.
5 табл.ацетілсаліціловой кислоти (якщо готуєте на зиму)

- Переглянути -
Переглядів: 4547   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7
Контакти: wagcooking@gmail.com