Відкрити категорії

Сира аджика з хроном




Інгредієнти:
помідори - 3 кг;
перець салатний червоний і товстостінний 1 кг;
корені хрону - 300 г;
часник очищений - 1 склянка;
перець гострий (за бажанням) - 4-5 шт.;
сіль - за смаком.
Можна за бажанням додати рослинне масло і цукор за смаком.

Спосіб приготування:
Помідори вимити і скласти в миску.



Часник очистити.



Очистити салатний перець, а гострий перець залишити з насінням і перегородками, нічого не видаляти.

Сира аджика з хроном





Вимити коріння хрону. Очистити коріння хрону з допомогою ножа (поскоблити).



Тепер пропустити через м'ясорубку всі підготовлені овочі. Щоб перемолоти корені хрону, потрібно (бажано!) на м'ясорубку надіти міцний поліетиленовий пакет, зав'язати його міцно, щоб не залишалося щілин. Перемелений хрін буде падати в пакет, що вбереже ваші очі і ніс від сильного печіння.



Всі овочі помістити в одну велику миску, додати сіль, цукор, олію за смаком, як слід розмішати.



Приготовану аджику розкласти по банках, закрити звичайними поліетиленовими кришками. Аджика прекрасно зберігається в холодильнику кілька місяців.



Смачного!


Сира аджика з хроном


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com