Відкрити категорії

Вершково-грибний соус




Інгредієнти:
Гриби шампіньйони 100 г
Вершки 300 мл
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Борошно пшеничне 1 ст. л.
Масло вершкове 50 г
Олія соняшникова рафінована 4 ст. л.
Сіль 1 щіпка.

Спосіб приготування:
Для приготування вершково-грибного соусу вам знадобляться: гриби, вершки (10-20%), цибуля, борошно, вершкове і рослинне масло, сіль.

Очищені гриби дрібно нарізати на ті шматочки, які ви хочете бачити в соусі.


Вершково-грибний соус



Цибулю порізати кубиками.
На рослинному маслі обсмажте цибулю до золотистого кольору.



Потім приєднайте до неї шампіньйони і смажте під кришкою поки волога не випарується.



На іншій сковороді розтопіть вершкове масло і вмішайте ложку борошна, щоб не було грудочок. Якщо ви хочете зробити соус кремового кольору - спочатку обсмажте муку (на сухій сковороді), а потім додайте масло, для того щоб соус був менш густим обмежтеся чайною ложкою борошна.



Влийте вершки і ретельно перемішайте. Соус слід готувати на повільному вогні, постійно помішуючи і не доводячи до кипіння.



Додайте обсмажені з цибулею гриби і помішуйте соус ще протягом 3 хвилин, якщо він здається вам занадто густим - розбавте молоком і поваріть ще декілька хвилин.



Перелийте в соусник і подавайте теплим.

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/slivochno-gribnojj-sous

Вершково-грибний соус


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Катя
готовлю этот соус с помощью блендера и добавляю щепотку базилика)кстати хорошие цены на блендеры на сайте Технопортал)
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com