Відкрити категорії

Грибний соус


Грибний соус


Інгредієнти:
600 г печериць

Рекламний блок
1 велика цибулина
200 г плавленого сиру, типу янтарний
200 мл.молока
сіль, перець
2 ст. хересу.

Спосіб приготування:
Цибулю порізати півкільцями і обсмажити разом з грибами, до золотистого кольору.

Потім додати сирок, молоко, перемішати, посолити, поперчити і дати покипіти 5 хвилин.
Далі додати херес, перемішати.

Коли добавили сир, потрібно весь час помішувати, щоб не пригорів.

Подавати з чим завгодно.

Смачного!

Рекламний блок
Грибний соус


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com