Відкрити категорії

Маринад для смаженого м’яса


Маринад для смаженого м’яса

Інгредієнти:

оливкова олія - 1/4 склянки;
мед - 1 ст. л.;
лавровий лист - 2 шт.;
часник - 2-3 зубчики;
гірчиця - 1 ст. л.;
свіжий розмарин - кілька гілочок.
спеції: 1/2 ч. л. насіння ялівцю, коріандру, чорного перцю і сушеного розмарину, чебрецю, порошку солодкого і гострого перцю.

Секрет ніжного і соковитого м'яса - правильно приготований маринад і багатогодинне маринування, тому готуватися до його приготування варто хоча б за добу до запланованого смаження м'яса.

Я пропоную медовий маринад з гірчицею і ароматними травами - розмарином, чебрецем, ялівцем, коріандром. Солодкий і пряний маринад відмінно підкреслює смак м'яса.

Процес приготування маринаду для смаженого м’яса.

  1. Приготувати маринад у блендері - змішати оливкове масло, гірчицю, мед. Покласти в ступку насіння ялівцю, коріандру, перцю і розтерти. Потім додайте їх в маринад разом з іншими спеціями - сушеним розмарином, чебрецем, солодким і гострим перцем.
    Готуємо маринад до м’яса - фото 1
  2. Додайте часник. Все ретельно перемішати. У підготовлений маринад викласти м'ясо, додати подрібнений лавровий лист і гілочки свіжого розмарину.
    Готуємо маринад до м’яса - фото 2
  3. Помістіть м'ясо в холодильник і маринувати мінімум 3 години (бажано день).
  4. Смачного!
Час приготування: 20 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Маринад для смаженого м’яса - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 34 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 88)
Ключові слова: Соуси

Маринад для смаженого м’яса
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com