Відкрити категорії

Грибний соус з вершками


Грибний соус з вершками


Сьогодні готуємо дуже смачний грибний соус з вершками. Це універсальний соус, який можна подати з макаронами, м'ясом крупами чи просто в якості закуски з хлібом. Рекомендую всім цей чудовий рецепт грибного соусу з вершками.

Інгредієнти:
гриби - 300 г;
вершки 10-15% - 200 мл;
борошно - 1 ч. л.;
цибуля - 1 невелика;
сіль перець;
рослинна олія.

Процес приготування грибного соусу з вершками.


Гриби миємо, сушимо, чистимо і ріжемо уздовж ніжки, а також в поперек на невеликі шматочки. Краще їх нарізати дрібно.

11

Рекламний блок
Цибулю нарізаємо невеликими тонкими скибочками і відправляємо на сковорідку з рослинним маслом.

22


Через пару хвилин додаємо гриби і швидко обсмажуємо на великому вогні, щоб вони були соковитими і не пускали сік. Краще робити тонкий шар.

33


Коли гриби підсмажаться, а це буквально кілька хвилин, посипаємо їх борошном, продовжуючи їх смажити. Вони як би склеяться.

44


Потім додаємо вершки або молоко. Борошно розчиниться, а вершки загуснуть. Тільки тепер можна посолити І додати трохи молотого чорного перцю.

55


Дуже смачний грибний соус готовий.

66


Як бачите, рецепт дуже простий. Набір продуктів звичайний. Приємного смаку і гарного настрою. Залишайте свої коментарі.

Рекламний блок
Грибний соус з вершками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com