Відкрити категорії

Грибний соус з вершками




Сьогодні готуємо дуже смачний грибний соус з вершками. Це універсальний соус, який можна подати з макаронами, м'ясом крупами чи просто в якості закуски з хлібом. Рекомендую всім цей чудовий рецепт грибного соусу з вершками.

Інгредієнти:
гриби - 300 г;
вершки 10-15% - 200 мл;
борошно - 1 ч. л.;
цибуля - 1 невелика;
сіль перець;
рослинна олія.

Процес приготування грибного соусу з вершками.


Гриби миємо, сушимо, чистимо і ріжемо уздовж ніжки, а також в поперек на невеликі шматочки. Краще їх нарізати дрібно.

1

Цибулю нарізаємо невеликими тонкими скибочками і відправляємо на сковорідку з рослинним маслом.

2


Через пару хвилин додаємо гриби і швидко обсмажуємо на великому вогні, щоб вони були соковитими і не пускали сік. Краще робити тонкий шар.

3


Коли гриби підсмажаться, а це буквально кілька хвилин, посипаємо їх борошном, продовжуючи їх смажити. Вони як би склеяться.

4


Потім додаємо вершки або молоко. Борошно розчиниться, а вершки загуснуть. Тільки тепер можна посолити І додати трохи молотого чорного перцю.

5


Дуже смачний грибний соус готовий.

6


Як бачите, рецепт дуже простий. Набір продуктів звичайний. Приємного смаку і гарного настрою. Залишайте свої коментарі.


Грибний соус з вершками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com