Відкрити категорії

Соус Тартар


Соус Тартар


Інгредієнти:
курячі жовтки - 3 шт;
рослинна олія (без запаху) - 400 мл;
сік половини лимона;
біле сухе вино - 100 мл;
вершки - півсклянки;
оливки або мариновані корнішони - 20-25 шт;

Рекламний блок
цукор-пісок - 0,5 ч.л.;
пір'я зеленої цибулі 20-30 г;
подрібнена лимонна цедра - 1 ч.л.
перець білий мелений;
сіль.

Спосіб приготування:
1. Змішуємо в мисці жовтки, лимонний сік, дрібку солі.
2. Швидко розтираємо всю суміш ложкою і поступово, спочатку буквально по краплях вводимо масло.
3. Потім тонкою цівкою виливаємо залишок масла
4. Збиваємо масу до однорідного стану. Якщо не вийшло однорідності, то можна влити ще 2 жовтки і знову збити або взяти готовий майонез.
5. Дрібно кришимо цибулю, оливки пропускаємо через м'ясорубку або блендер і викладаємо їх у миску.
6. Перчимо, кладемо цедру, цукор, перемішуємо.
7. Наливаємо вершки, вино. Всю отриману суміш добре вимішуємо, перекладаємо в ємність з кришкою або баночку і поміщаємо в холодильник на 1 годину.

Рекламний блок
Соус Тартар


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com