Відкрити категорії

Чилі-соус


Чилі-соус


Інгредієнти:
очищені і нарізані помідори - 6 ст

Рекламний блок
нарізану цибулю-1, 5 ст
видавлений часник-2 головки
зелений гострий перець-1 ст
білий оцет - 0, 5 ст
цукор - 1 ст
2 ст. л. солі
1 ст. л. насіння кропу

Приготування.
1.Томати, цибулю, перець і часник помістити в каструлю і довести до кипіння. Варити 15 хв поки перці не стануть м'якими.

2. Додати цукор, оцет, сіль і кріп і варити поки зайва вода не випарується і соус загусне. Зауважте, що ми не додаємо ні крохмалю, ні муки для загусання. Все і так чудово густіє.

3. Банки прокип'ятити хвилин 15 і залити гарячий соус.

Зберігати чилі-соус у прохолодному місці. ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ ДО 1 РОКУ!

Рекламний блок
Чилі-соус


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com