Відкрити категорії

Соус до макаронів


Соус до макаронів


Ваш власний соус для макаронів може зробити смак страви більш чудовим, а вас наповнити гордістю від створення такої смачної їжі. Існують різні соуси для макаронів, які ви можете приготувати швидко і легко, ви хочете приготувати м'ясний, овочевий або сирний соус. Ваш домашній соус буде набагато смачніше, ніж той, що ви можете купите в магазині. Якщо ви хочете навчитися готувати соуси для макаронів, виконайте такі дії.

Як приготувати соус до макаронів в домашніх умовах.


Яловичий соус до макаронів.

Інгредієнти:
яловичого фаршу - 1/2 кг;
консервованих цілих помідор - 1 банка;
томатний соус - 1 велика банка;
томатної пасти - 1 маленька банка;
1/2 нарізаного зеленого перцю;
1 невеличка нарізана цибулина;
5-8 нарізаних білих грибів;
1 нарізана селера;
рослинна олія;
часниковий порошок;
кайенський перець;
цукор.

Обсмажте в сковороді 0,5 кг яловичого фаршу. Налийте в сковороду 1,2 см рослинного масла і обсмажте фарш, постійно помішуючи, до золотистого кольору. Коли яловичина буде майже готова, додайте в неї 1 дрібно нарізану невелику цибулину і посипте часниковим порошком.

11


Злийте з яловичини жир. Для цього злегка нахиліть сковороду, щоб жир стік. Ви можете притримати м'ясо тарілкою.

22


Розімніть банку цілих помідор толкушкой для картоплі. Ви також можете скористатися виделкою, але консистенція вийде трохи густіше.

33


У пюре з помідорів додайте 1 велику банку томатного соусу і 1 маленьку банку томатної пасти.

44


Ретельно змішайте інгредієнти.

55


Додайте одну щіпку кайенського перцю, одну дрібку цукру і злегка посипте соус часниковим порошком.

66


Додайте в соус 1/2 дрібно нарізаного зеленого перцю, 5-8 дрібно нарізаних білих грибів і 1 дрібно нарізану селеру. Перемішайте інгредієнти.

77


Нагрійте соус на середньому вогні, поки він не почне пузиритися. Потім уменшіть вогонь.

88

Рекламний блок
Варіть соус протягом 15-20 хвилин. Цього буде достатньо, щоб змішати аромати і пом'якшити овочі.

99


Додайте в соус яловичину. Змішайте м'ясо з соусом, щоб воно просочилося багатим і пряним ароматом соусу.

1010


Подавайте. Цей соус ідеально підійде до будь-яких макаронів, особливо простих спагеті або равіолі.

1111

 

Соус арабіата до макаронів.

Інгредієнти:
оливкова олія - 1 ч. л.;
нарізаної цибулі - 1 стакан;
подрібненого червоного перцю - 1 ч. л.;
4 зубчики подрібненого часнику;
червоного вина - 3/8 склянки;
білого цукру, нарізаного свіжого базиліка, лимонного соку - 1 ст. л.;
італійської приправи - 1/2 ч. л.;
меленого чорного перцю - 1/4 ч. л.;
томатної пасти - 2 ст. л.;
2 (400 мл) банки очищених і нарізаних кубиками помідор;
нарізаної свіжої петрушки - 2 ст. л.

Нагрійте 1 ч. л. оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Ви також можете використовувати замість сковороди каструлю.

1212


Обсмажте 1 стакан нарізаної цибулі і 4 зубчики подрібненого часнику в маслі протягом 5 хвилин. Цибулю і часник повинні злегка підрум'янитися і стати прозорими.

1313


Додайте в сковороду інші інгредієнти і перемішайте. Додайте 3/8 склянки червоного вина, 1 ст. л. білого цукру, 1 ст. л. нарізаного свіжого базиліка, 1 ч. л. подрібненого червоного перцю, 2 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. лимонного соку, 1/2 ч. л. італійської приправи, 1/4 ч. л. меленого чорного перцю і 2 (400 мл) банки очищених і нарізаних помідорів. Добре перемішайте, щоб було схоже на соус.

1414


Доведіть соус до кипіння. Це повинно зайняти близько 3 хвилин, щоб соус повністю закипів.

1515


Уменшіть вогонь до середнього. Варіть соус на повільному вогні, не накриваючи кришкою, протягом близько 15 хвилин. За цей час інгредієнти ретельно змішаються.

1616


Додайте 2 ст. нарізаної свіжої петрушки. Це додасть соусу приємний, свіжий аромат.

1717


Подавайте. Полийте соусом ваші улюблені макарони. Цей соус чудово підійде до макаронів пенне.

1818

 

Соус песто до макаронів.

Інгредієнти:
1 склянку щільно укладених свіжих листя базиліка;
1/2 склянки свіжої петрушки;
тертого сиру пармезан - 1/2 склянки;
кедрових горіхів - 1/4 склянки;
1 великий зубчик часнику, розрізаний на 4 частини;
солі - 1/4 ч. л.;
оливкової олії - 1/4 склянки.

Помістіть інгредієнти в кухонний комбайн. Покладіть в кухонний комбайн 1 склянку щільно укладених свіжого листя базиліка, 1/2 склянки свіжої петрушки, 1/2 склянки тертого сиру пармезан, 1/4 склянки кедрових горіхів, 1 великий зубчик часнику, розрізаний на 4 частини, і 1/4 ч. л. солі.

1919


Накрийте кухонний комбайн і рівномірно змішайте інгредієнти. Часто завершуйте роботу і очищайте суміш зі стінок, щоб інгредієнти були оброблені рівномірно.

2020


Увімкніть машину у низькому режимі.

2121


Додайте 1/4 склянки оливкової олії і змішайте інгредієнти. Продовжуйте змішувати, поки маса не стане густою.

2222


Подавайте цей соус песто зі свіжими феттучині, куркою, креветками або броколі.

2323

 

Поради щодо приготування соусів до макаронів.

- Інші овочі, крім перерахованих, можуть бути замінені. Підбирайте комбінації на свій смак і не бійтеся експериментувати.

- Не забудьте помити всі овочі, перш ніж приготувати їх.

- Щоб прискорити процес готування, наріжте овочі заздалегідь.

- Не торкайтеся очей після використання кайенського перцю. Вимийте руки. Якщо кайенський перець потрапить в очі, ви відчуєте себе, як ніби вас обприскали з перцевого балончика.

- Підтримуйте чистоту в робочій зоні.

- Очищайте і нарізайте овочі не на тій же поверхні, на якій обробляли м'ясо. Це може призвести до перехресного зараження.

Рекламний блок
Соус до макаронів


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com