Відкрити категорії

Соус до макаронів




Ваш власний соус для макаронів може зробити смак страви більш чудовим, а вас наповнити гордістю від створення такої смачної їжі. Існують різні соуси для макаронів, які ви можете приготувати швидко і легко, ви хочете приготувати м'ясний, овочевий або сирний соус. Ваш домашній соус буде набагато смачніше, ніж той, що ви можете купите в магазині. Якщо ви хочете навчитися готувати соуси для макаронів, виконайте такі дії.

Як приготувати соус до макаронів в домашніх умовах.


Яловичий соус до макаронів.

Інгредієнти:
яловичого фаршу - 1/2 кг;
консервованих цілих помідор - 1 банка;
томатний соус - 1 велика банка;
томатної пасти - 1 маленька банка;
1/2 нарізаного зеленого перцю;
1 невеличка нарізана цибулина;
5-8 нарізаних білих грибів;
1 нарізана селера;
рослинна олія;
часниковий порошок;
кайенський перець;
цукор.

Обсмажте в сковороді 0,5 кг яловичого фаршу. Налийте в сковороду 1,2 см рослинного масла і обсмажте фарш, постійно помішуючи, до золотистого кольору. Коли яловичина буде майже готова, додайте в неї 1 дрібно нарізану невелику цибулину і посипте часниковим порошком.

1


Злийте з яловичини жир. Для цього злегка нахиліть сковороду, щоб жир стік. Ви можете притримати м'ясо тарілкою.

2


Розімніть банку цілих помідор толкушкой для картоплі. Ви також можете скористатися виделкою, але консистенція вийде трохи густіше.

3


У пюре з помідорів додайте 1 велику банку томатного соусу і 1 маленьку банку томатної пасти.

4


Ретельно змішайте інгредієнти.

5


Додайте одну щіпку кайенського перцю, одну дрібку цукру і злегка посипте соус часниковим порошком.

6


Додайте в соус 1/2 дрібно нарізаного зеленого перцю, 5-8 дрібно нарізаних білих грибів і 1 дрібно нарізану селеру. Перемішайте інгредієнти.

7


Нагрійте соус на середньому вогні, поки він не почне пузиритися. Потім уменшіть вогонь.

8


Варіть соус протягом 15-20 хвилин. Цього буде достатньо, щоб змішати аромати і пом'якшити овочі.

9


Додайте в соус яловичину. Змішайте м'ясо з соусом, щоб воно просочилося багатим і пряним ароматом соусу.

10


Подавайте. Цей соус ідеально підійде до будь-яких макаронів, особливо простих спагеті або равіолі.

11

 

Соус арабіата до макаронів.

Інгредієнти:
оливкова олія - 1 ч. л.;
нарізаної цибулі - 1 стакан;
подрібненого червоного перцю - 1 ч. л.;
4 зубчики подрібненого часнику;
червоного вина - 3/8 склянки;
білого цукру, нарізаного свіжого базиліка, лимонного соку - 1 ст. л.;
італійської приправи - 1/2 ч. л.;
меленого чорного перцю - 1/4 ч. л.;
томатної пасти - 2 ст. л.;
2 (400 мл) банки очищених і нарізаних кубиками помідор;
нарізаної свіжої петрушки - 2 ст. л.

Нагрійте 1 ч. л. оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Ви також можете використовувати замість сковороди каструлю.

12


Обсмажте 1 стакан нарізаної цибулі і 4 зубчики подрібненого часнику в маслі протягом 5 хвилин. Цибулю і часник повинні злегка підрум'янитися і стати прозорими.

13


Додайте в сковороду інші інгредієнти і перемішайте. Додайте 3/8 склянки червоного вина, 1 ст. л. білого цукру, 1 ст. л. нарізаного свіжого базиліка, 1 ч. л. подрібненого червоного перцю, 2 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. лимонного соку, 1/2 ч. л. італійської приправи, 1/4 ч. л. меленого чорного перцю і 2 (400 мл) банки очищених і нарізаних помідорів. Добре перемішайте, щоб було схоже на соус.

14


Доведіть соус до кипіння. Це повинно зайняти близько 3 хвилин, щоб соус повністю закипів.

15


Уменшіть вогонь до середнього. Варіть соус на повільному вогні, не накриваючи кришкою, протягом близько 15 хвилин. За цей час інгредієнти ретельно змішаються.

16


Додайте 2 ст. нарізаної свіжої петрушки. Це додасть соусу приємний, свіжий аромат.

17


Подавайте. Полийте соусом ваші улюблені макарони. Цей соус чудово підійде до макаронів пенне.

18

 

Соус песто до макаронів.

Інгредієнти:
1 склянку щільно укладених свіжих листя базиліка;
1/2 склянки свіжої петрушки;
тертого сиру пармезан - 1/2 склянки;
кедрових горіхів - 1/4 склянки;
1 великий зубчик часнику, розрізаний на 4 частини;
солі - 1/4 ч. л.;
оливкової олії - 1/4 склянки.

Помістіть інгредієнти в кухонний комбайн. Покладіть в кухонний комбайн 1 склянку щільно укладених свіжого листя базиліка, 1/2 склянки свіжої петрушки, 1/2 склянки тертого сиру пармезан, 1/4 склянки кедрових горіхів, 1 великий зубчик часнику, розрізаний на 4 частини, і 1/4 ч. л. солі.

19


Накрийте кухонний комбайн і рівномірно змішайте інгредієнти. Часто завершуйте роботу і очищайте суміш зі стінок, щоб інгредієнти були оброблені рівномірно.

20


Увімкніть машину у низькому режимі.

21


Додайте 1/4 склянки оливкової олії і змішайте інгредієнти. Продовжуйте змішувати, поки маса не стане густою.

22


Подавайте цей соус песто зі свіжими феттучині, куркою, креветками або броколі.

23

 

Поради щодо приготування соусів до макаронів.

- Інші овочі, крім перерахованих, можуть бути замінені. Підбирайте комбінації на свій смак і не бійтеся експериментувати.

- Не забудьте помити всі овочі, перш ніж приготувати їх.

- Щоб прискорити процес готування, наріжте овочі заздалегідь.

- Не торкайтеся очей після використання кайенського перцю. Вимийте руки. Якщо кайенський перець потрапить в очі, ви відчуєте себе, як ніби вас обприскали з перцевого балончика.

- Підтримуйте чистоту в робочій зоні.

- Очищайте і нарізайте овочі не на тій же поверхні, на якій обробляли м'ясо. Це може призвести до перехресного зараження.


Соус до макаронів


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com