Відкрити категорії

Томатний песто


Томатний песто


Інгредієнти:
100 гр. сушених томатів
25 гр. кедрових горішків (можна замінити на мигдаль, волоський горіх або кешью)
2 ст. л. тертого пармезану або грана падано (приблизно 20-25 гр.)

Рекламний блок
2 часточки часнику
2 ст. л. бальзамічного оцту
пучок базиліка (приблизно 20 гр.)
оливкова олія

Приготування.
Томати заливаємо водою, додаємо оцет, доводимо до кипіння, вимикаємо і даємо настоятися 30 хвилин. Через 30 хвилин зливаємо воду і даємо томатам добре стекти.

Сковорідку розігріваємо і обсмажуємо горіхи. Чистимо часник, натираємо сир на дрібній тертці. Ми підготували все, що нам потрібно. Нам ще знадобиться блендер.

У блендер кладемо томати, часник, горіхи і перемелюємо. Додаємо сир і базилік і ще раз все добре перемелюємо.

В отриману кашку додаємо оливкову олію, щоб вийшов густий соус.

Ось наш песто і готовий. Перекладаємо в дозу або в баночку і зберігаємо в холодильнику.

Перед тим як соус прибрати в холодильник, полити зверху оливковою олією. Так він краще зберігається.

Рекламний блок
Томатний песто


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com