Відкрити категорії

Пряний журавлинний соус


Пряний журавлинний соус


Інгредієнти:
450 гр. журавлини

Рекламний блок
2-3 ст.л. меду
1 апельсин
1 цибулина
2 ст.л. оливкової олії
1/2 ч.л. кориці
запашного перцю
мускатного горіха

Для любителів кисло-солодкого поєднання, соус чудово підходить до птаха та й з м'ясом не поганий.

Приготування.
Журавлину помити або розморозити і помити (якщо заморожена). Цибулину дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору на сковороді з оливковою олією.

Поки цибуля смажиться миємо апельсин, знімаємо цедру, вичавлюємо сік. До цибулі додаємо журавлину, цедру апельсина, апельсиновий сік, мед і спеції.
Як закипить, робимо повільний вогонь і залишаємо під кришкою хвилин на 20-25, періодично помішуючи.

Подавати журавлинний соус можна як гарячим так і холодним.

Рекламний блок
Пряний журавлинний соус


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com